Over ons

Persoonlijk

Géén standaard templates die op elke klant worden toegepast, maar PERSOONLIJKE aandacht, waarbij elke klant een aparte is en dus een OP MAAT aanpak behoeft. En dat met een laagdrempelige procedure. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om de bedrijfsfinanciën op elk gewenst moment geactualiseerd en gezond te hebben. Onze expertise is erop gericht om die fundamenten te realiseren zodat u een duurzaam managementtool heeft om sturing te geven aan uw organisatie.

Geaccrediteerd

Exlent is een geaccrediteerd accountantskantoor, lid van het Suriname Chartered Accountants Institute - SCAI en de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA)

Hulp bij het voortraject

Het belang van een jaarrekening is voor elke ondernemer, die ambities heeft, van groot belang. Maar niet elke ondernemer kent dezelfde omstandigheden om –uiteindelijk- tot een jaarrekening te komen. Wij zijn gespecialiseerd in die aanpak en beseffen dat het begin vaak het moeilijkst is.

Daarom bieden wij tevens aanverwante financiële diensten aan, die u alle voorbereidende werkzaamheden uit handen nemen om daadwerkelijk te komen tot de juiste input voor het realiseren van een financieel gezond bedrijf.

Dit gebeurt conform de ethische regels van onze branche én met inachtneming van de fundamentele beginselen die dagelijks ten grondslag liggen aan ons handelen: Professionaliteit, Integriteit, Objectiviteit, Vakbekwaamheid, Zorgvuldigheid, Vertrouwelijkheid en niet te vergeten: Confidentialiteit. Bij ons bent u zeker dat er kundig en vertrouwelijk wordt omgegaan met uw geld.

Permanente educatie

Om continue kwaliteit van formaat te leveren aan onze klanten, zorgen wij voor permanente educatie van ons team om te kunnen voldoen aan elke behoefte van de klant en zowel nationale als internationale ontwikkelingen in ons vakgebied bij te benen.

Het team

Exlent Accountancy & Financial Services, opgericht in 2013, bestaande uit een jong en dynamisch team van professionals dat is gecertificeerd; een gemêleerd groep van Accountants en daaraan gerelateerde professionals, dat onder andere ook op internationaal niveau heeft gewerkt. Sinds ons bestaan blijkt hoe groot het belang van een jaarrekening is, maar vaak vooruit wordt geschoven door het middensegment, omdat accountancy ver van het bed lijkt. In de afgelopen jaren zijn we, volgens onze klanten, in staat gebleken om Accountancy toegankelijk te maken, waardoor ondernemers met deze financiële instrumenten aan de slag konden met de lange termijnplanning van hun onderneming.

over-ons-team